Terapi
 
Terapi

Satsangterapi
 

satsang terapi

Parterapi 
  
Parterapi

Handledning

Handledning    

Boken

Boken Nöjd


  Bloggen

Bloggen

Pressklipp

 Pressklipp

Psykosyntes
  Psykosyntes

Kontakt

Kontakt


TeamBonding

Lena Forsell

Välkommen Hem!

Här möts våra vägar. Oavsett varför - är du välkommen!

Jag ser terapi som en frigörelseprocess från gamla överlevnadsstrategier, Jante, vad andra personer sagt till oss och vad våra egna tankar fortsätter att säga för "sanningar" inom oss.

För att få bli den du innerst inne är, möter vi motstånd och rädslor. Att ta klivet till att bli Sann med det som är äkta för dig och Fri från omvärldsberoende behöver vi släppa sår från det förflutna och oro för framtiden.

Det kan vara både skrämmande och härligt att göra den resan. Du behöver inte göra den ensam. Det har vi ofta gjort tillräckligt av redan. Vi behöver varandra för att upptäcka våra blinda fläckar. Utifrån min erfarenhet av klienters och mina egna livsförändringar, gör jag den gärna tillsammans med dig.

Min verksamhet har funnits sedan 1999 i Gamla Stan i Stockholm. Under delar av året finns jag också i Böda Hamn, Öland samt i en fiskeby på Kohlanta, Thailand. Här möter jag människor i enskild terapi, parterapi och handledning. Som ett komplement finns jag även på Skype, Zoom, Messenger och telefon.

Jag är författare och föreläser för grupper i hela landet där jag gestaltar, berättar och tar med publiken i konkreta övningar som ger nya insikter - TeamBonding.

Kanske är det dags nu, att möta en spännande resa inom dig, Hem till dig själv...

Välkommen!

Lena Forsell
info@lenaforsell.se
Auktoriserad samtalsterapeut och
Diplomerad handledare i psykosyntes
Författare - Föreläsare

 


 
 

                                                                                                                 © Copyright HBD design 2020
Lena Forsell